WHAT I WISH I WAS WEARING TODAY

WEEKEND GOES WRONG


Instagram 1
Billedet er taget inden jeg mødtes med vennerne

I Lørdags var jeg ude i byen med nogle venner og min kæreste. Det var super hyggeligt, dog endte den fuldstændig galt! Pas på jeres drinks venner – jeg troede ikke det ville ske for mig (det alle siger og tænker) Men det skete for mig.. Jeg kan ikke som sådan huske nogle ting udover at jeg har rendt rundt og tete mig som en 6 årig og løbet væk fra min kæreste og være utrolig sur og ked af det. Jeg har prøvet at lege superwoman og faldet 1 meter ned, på min by’s station, hvor der var vejarbejde og slået hovedet og knæ. Alt i alt gik den galt. Men inden alt dette skete, kan jeg love jer for at jeg hyggede mig! Mødte en person fra min barndom, som jeg ærlig talt ikke vidste hvem var. Det altid dejligt at få samlet nogle brikker, fra den gang man var lille.

Min dejlige ferie er overstået og jeg er vendt tilbage til mit studie, hvor der ventede mig endnu en stor opgave, kaldet SRO.. Heldigvis må jeg lave den herhjemme! Virksomheden vi skal bruge i vores SRO er Bolia.dk, som i nok kender fra tv-reklamer mht. designermøbler.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I WISH I WAS WEARING TODAY